• slidebg1
    Συχνές Ερωτήσεις

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ


Για να εγγραφείτε, συμπληρώστε την «Φόρμα εγγραφής», κάνοντας «κλικ» στο «Εγγραφή» στην αρχική σελίδα. Ακολουθείστε τα 3 βήματα για να ολοκληρώσετε την εγγραφή και την πληρωμή σας. Άμεσα θα λάβετε στο e-mail σας τους κωδικούς πρόσβασης και το πλήρες εγχειρίδιο οδηγιών. Με τη λήψη του αιτήματος σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε 24 ώρες για να προγραμματίσουμε το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα.

Δεν υπάρχει καμία επί πλέον χρέωση, πέρα από την τιμή που πρέπει να καταβάλλεται ανάλογα με το πακέτο της επιλογής σας (Basic, Professional, Premium). Στο Ετήσιο ή εξαμηνιαίο κόστος της συνδρομής που επιλέξατε περιλαμβάνεται το Πρόγραμμα διαχείρισης (Rentability – PMS), Ιστοσελίδα (Πρότυπο), οι Γέφυρες με τα 20 + Vacation Rental Portals και η δημοσίευση των κατοικιών σας στο Viloxenia.com (Basic συνδρομή-Δωρεάν). Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η δημοσίευση στα 20 + Vacation Rental Portals είναι Δωρεάν, ωστόσο για κάθε κράτηση (reservation) που λαμβάνετε από κάθε ένα από αυτά παρακρατείτε ένα ποσοστό από 10% έως 20% ανάλογα με την εμπορική πολιτική του κάθε Vacation Rental Portals.

Αν διακόψετε για ένα χρονικό διάστημα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την συνδρομή σας οποιαδήποτε στιγμή σε διάστημα ενός έτους από την ημερομηνία διακοπής της συνδρομής σας, χωρίς καμία απολύτως επί πλέον χρέωση. Αν έχει παρέλθει το διάστημα του ενός έτους τότε θα υπάρχει η χρέωση των 70€ σαν κόστος επανασύνδεσης. Η χρέωση αυτή αφορά το κόστος επιπρόσθετης διαχείρισης που δημιουργείται για την εταιρεία μας.

Για οποιοδήποτε πακέτο, το μικρότερο χρονικό διάστημα που μπορείτε να εγγραφείτε είναι το εξάμηνο. Ανεξάρτητα από το πακέτο της επιλογής σας, θα πρέπει να καταβάλλεται το μηνιαίο κόστος του πακέτου τουλάχιστον για την διάρκεια ενός εξαμήνου. Η ανανέωση της συνδρομής σας, θα γίνεται αυτόματα, με την καταβολή του αντίστοιχου εξαμηνιαίου ποσού. Για Ετήσια συνδρομή παρέχεται έκπτωση 10%

Φυσικά. Η αναβάθμιση/μετάβαση από το ένα πακέτο στο άλλο γίνεται, άμεσα, με την εγγραφή σας και την καταβολή της οποιασδήποτε διαφοράς προκύπτει στην χρέωση.

Μετά την εγγραφή σας και την πληρωμή του πακέτου της επιλογής σας, σας αποστέλλονται άμεσα οι κωδικοί πρόσβασης και οι οδηγίες που σας είναι απαραίτητες για να χρησιμοποιήσετε άμεσα το σύστημα. Καθορίζεται το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα και αρχίζουμε να δημιουργούμε την δική σας Ιστοσελίδα (Πρότυπο).

Η επιλογή του κατάλληλου πακέτου καθορίζεται από την ιδιότητά σας (RentalOwner, Property Manager, Travel Agent, Boutique Hotel) και από τον αριθμό των κατοικιών που έχετε διαθέσιμες για βραχυχρόνια ενοικίαση. Οποιοδήποτε πακέτο συνδρομής και αν επιλέξετε, σας παρέχονται το Πρόγραμμα διαχείρισης (Rentability – PMS), Ιστοσελίδα (Πρότυπο), οι Γέφυρες με τα 20 + Vacation Rental Portals και η δημοσίευση των κατοικιών σας στο Viloxenia.com (Basic συνδρομή-Δωρεάν).

Το Πρόγραμμα διαχείρισης: Rentability – PMS είναι εγκατεστημένο σε on-line Server της Εταιρείας μας. Παρέχεται σαν Cloud εφαρμογή, για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε (Anytime / Anywhere) και από οποιαδήποτε συσκευή (Smart Phone, Tablet, Laptop). Κατά συνέπεια η σύνδεση Internet είναι απαραίτητη.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ


Φυσικά. Σας βοηθάμε να επιλέξετε το κατάλληλο domain name και μπορούμε να το κατοχυρώσουμε για λογαριασμό σας προκειμένου να παρακολουθούμε και την ημερομηνία λήξης του.

Η Ιστοσελίδα σας φιλοξενείται σε on-line Server της Εταιρείας μας.

Δεν υπάρχει επιπρόσθετο κόστος φιλοξενίας, αν έχετε επιλέξει την Ιστοσελίδα Πρότυπο, η οποία παρέχεται δωρεάν. Επιπρόσθετο κόστος ετήσιας φιλοξενίας υπάρχει μόνο όταν επιθυμείτε να δημιουργήσουμε για εσάς μία Ιστοσελίδα της επιθυμίας σας.

Για την Ιστοσελίδα Πρότυπο, η οποία παρέχεται Δωρεάν, παρέχονται οι εξής δυνατότητες: Μπορείτε να προσθέτετε τα δικά σας κείμενα και να τα αλλάζετε οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε να προσθέτετε το Logo του Γραφείου σας και τα στοιχεία σας και να αλλάζετε οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε να προσθέτετε τα δικά σας κείμενα για να περιγράψετε την περιοχή που βρίσκεται η κατοικία σας. Θα πρέπει να έχετε έτοιμα τα κείμενα, το Logo του γραφείου σας. Η εμφάνιση της, στο διαδίκτυο (Internet), γίνεται άμεσα. Η ιστοσελίδα σας ενσωματώνει «Μηχανή αναζήτησης» κατοικιών, «παρουσίαση των αποτελεσμάτων» μετά την αναζήτηση, Πλήρη καρτέλα παρουσίασης της κατοικίας, μηχανισμούς επικοινωνίας μαζί σας κ.α

Προσφέρονται 2 επί πλέον τύποι ιστοσελίδων με επιπρόσθετο κόστος. Μπορείτε να επιλέξτε ένα από τα πολλαπλά πρότυπα που σας παρουσιάζουμε και να μας πείτε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να ολοκληρωθεί σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς, μία μοναδική ιστοσελίδα για την ενοικίαση των ιδιοκτησιών σας. Θα την σχεδιάσουμε μαζί από την αρχή και θα περιλαμβάνει όλες τις επιθυμίες σας.

Μπορεί να γίνει αλλά εξαρτάται από μία σειρά παραμέτρων που θα πρέπει πρώτα να διερευνηθούν. Για παράδειγμα, η τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία της Ιστοσελίδας σας, τα πεδία της βάσης των κατοικιών που έχουν χρησιμοποιηθεί κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

Ναι. Μπορείτε να ανεβάζετε τις εξοχικές κατοικίες και τα καταλύματα που διαθέτετε, σε πολλές δικές σας Ιστοσελίδες κατοικιών βραχυχρόνιας ενοικίασης, αν οι Ιστοσελίδες σας, έχουν δημιουργηθεί από την Εταιρεία μας.

BOOKING ENGINE


Μπορείτε άμεσα να προσαρμόσετε την μηχανή κρατήσεων πλήρως στην υπάρχουσα ιστοσελίδα σας, χωρίς να χρειάζεται ο επισκέπτης να μεταφέρεται σε ένα άλλο περιβάλλον εκτός της ιστοσελίδας σας.

Μπορούν να συνεχίσουν να εμφανίζονται όπως ακριβώς έχετε καθορίσει. Μπορούν όμως, αν επιθυμείτε, να εμφανίζονται σε συνάρτηση με την μηχανή κρατήσεων σε μία νέα σελίδα. Η εμφάνιση της νέας σελίδας μπορεί να προσαρμοσθεί απόλυτα με το εικαστικό της ιστοσελίδας σας.

Μπορεί να εμφανίζεται όπως ακριβώς έχετε καθορίσει μέχρι τώρα. Αν επιθυμείτε, μπορεί να εμφανίζεται σε συνάρτηση με την μηχανή κρατήσεων σε μία νέα καρτέλα. Η εμφάνιση της νέας καρτέλας μπορεί να προσαρμοσθεί απόλυτα με το εικαστικό της ιστοσελίδας σας.

Ναι. Η μηχανή κρατήσεων συνδέεται με on line payment processor και με το on line σύστημα πληρωμών της Alpha Bank.

Ναι. Το διαχειριστικό περιβάλλον είναι το Rentability PMS το οποίο σας παρέχει συνολική διαχείριση των κρατήσεων, των πληρωμών και της επικοινωνίας με τους πελάτες σας.

ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ


Το Πρόγραμμα διαχείρισης: Rentability – PMS είναι «γεφυρωμένο» με 20+ από τις πλέον γνωστές διεθνείς ιστοσελίδες ενοικίασης εξοχικών κατοικιών και καταλυμάτων (Vacation Rental Portals). Οι Ιστοσελίδες αυτές δέχονται καθημερινά μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών/ταξιδιωτών που αναζητούν κατοικίες για να διαμείνουν κατά την επίσκεψή τους ή να περάσουν τις διακοπές τους. Ο σκοπός τους είναι να σας τροφοδοτήσουν με «Κρατήσεις» προκειμένου να αυξήσετε την πληρότητά σας. Θα χρειασθεί να δημιουργήσετε λογαριασμό (Εγγραφή) σε όσες από αυτές επιθυμείτε να συνεργασθείτε και να δημοσιεύετε τις κατοικίες σας. Το Airbnb.com, το Homeaway.com, το Booking.com, Villas.com, το Holidayslettings.com, το Expendia.com, το onlyapartments.com είναι μερικά από τα πιο γνωστά Vacation Rental Portals.

Για να δείτε την πλήρη λίστα, επισκεφτείτε τη σελίδα Marketing Channels.

Το κόστος θα το πληροφορηθείτε κατά την εγγραφή σας και τη δημιουργία λογαριασμού σε κάθε μία από τις ιστοσελίδες ενοικίασης εξοχικών κατοικιών και καταλυμάτων (Vacation Rental Portals). Εξαρτάται από την εμπορική πολιτική της κάθε ιστοσελίδας. Ενημερωτικά σας αναφέρουμε ότι το κόστος αφορά την παρακράτηση ενός ποσοστού προμήθειας ανά κράτηση που λαμβάνετε. Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι το ποσοστό αυτό κυμαίνεται από 10% έως 20%.

Σε όσες από τις διεθνείς ιστοσελίδες ενοικίασης εξοχικών κατοικιών και καταλυμάτων (Vacation Rental Portals), επιθυμείτε να δημοσιεύεται τις κατοικίες σας, θα πρέπει απαραίτητα να δημιουργήσετε και να διατηρείτε το λογαριασμό σας.

VILOXENIA.COM


Το Viloxenia.com, είναι μία Ιστοσελίδα δημοσίευσης κατοικιών προς ενοικίαση (Vacation Rental Portal) και το οποίο αποτελεί «αναπόσπαστο μέρος» του Προγράμματος διαχείρισης: Rentability – PMS. Στο Viloxenia.com, μπορούν όλοι και μόνο οι χρήστες του Προγράμματος διαχείρισης: Rentability – PMS, να δημοσιεύουν δωρεάν τις προς ενοικίαση κατοικίες τους.

Η εγγραφή σας στο Viloxenia.com, γίνεται ταυτόχρονα με την εγγραφή σας σε ένα από τα πακέτα της επιλογής σας (Basic, Professional, Premium) του προγράμματος διαχείρισης: Rentability – PMS.

Το Viloxenia.com, παρέχει ένα πρόσθετο διαφημιστικό πακέτο (Plus Pack) για να προβάλλονται οι κατοικίες σας στην αρχική σελίδα, να εμφανίζονται πρώτες στα αποτελέσματα αναζήτησης να λαμβάνεται on-line κρατήσεις και on-line πληρωμές. Αν επιλέξετε το συγκεκριμένο διαφημιστικό πακέτο (Plus Pack), τότε για κάθε κράτηση που θα λαμβάνετε από το Viloxenia.com θα παρακρατείτε ένα ποσοστό 6% ανά κράτηση που λαμβάνετε.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ/ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Παρέχονται 4 ώρες εκπαίδευσης και προσφέρονται με δύο τρόπους: Είτε με συγκεκριμένο ραντεβού στα Γραφεία της Εταιρείας μας είτε απομακρυσμένα με την αποστολή ενός συγκεκριμένου e-mail, μπορείτε και βλέπετε στην οθόνη σας την παρουσίαση του προγράμματος. Ο συνεργάτης του τμήματος εκπαίδευσης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να μάθετε να χειρίζεσθε το Πρόγραμμα διαχείρισης: Rentability – PMS αποτελεσματικά. Μετά την εκπαίδευση μπορείτε να τηλεφωνείτε οποτεδήποτε είναι αναγκαίο, για να σας προσφέρεται οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεσθε και να σας επιλύονται οι τυχόν απορίες σας. Η υποστήριξη που θα σας παρέχεται θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Ένα πλήρες εγχειρίδιο χρήσης σε ηλεκτρονική μορφή που περιλαμβάνει , βήμα - βήμα οδηγίες, με τις «μάσκες» του του προγράμματος διαχείρισης: Rentability – PMS και κατανοητά κείμενα θα σας βοηθήσει να μάθετε γρήγορα να το χρησιμοποιείται αποτελεσματικά. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να τηλεφωνείτε για την επίλυση των αποριών σας. Επί πλέον, η Εταιρεία μας, διοργανώνει ημερίδες ενημέρωσης και εκπαίδευσης στα γραφεία της σε τακτά χρονικά διαστήματα στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για να εμβαθύνετε στην εκμάθηση του αντικειμένου. Για την διοργάνωση των Ημερίδων, θα ενημερώνεστε ένα μήνα πριν, με ειδικό newsletter που θα αποστέλλεται.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Όπως αναφέραμε, το Πρόγραμμα διαχείρισης: Rentability – PMS είναι εγκατεστημένο σε on-line Server της Εταιρείας μας. Παρέχεται σαν Cloud εφαρμογή, για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε (Anytime / Anywhere) και από οποιαδήποτε συσκευή (Smart Phone, Tablet, Laptop). Κατά συνέπεια η σύνδεση Internet είναι απαραίτητη. Κατά συνέπεια, τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του on-line Server του Rentability – PMS και η Εταιρεία μας είναι υπεύθυνη, τόσο για την προστασία όσο και για τα back-Up των δεδομένων σας.

Η φιλοξενία του Προγράμματος διαχείρισης: Rentability – PMS και της Ιστοσελίδας σας, σε on-line Server της Εταιρείας μας που βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα Data Center στην Ευρώπη και η αποθήκευση των δεδομένων σας εκεί, είναι πολύ πιο ασφαλή από την αποθήκευση των δεδομένων σας σε σκληρό δίσκο του δικού σας υπολογιστή. Ο λόγος είναι ότι οι Εταιρείες που φιλοξενούν Εταιρικούς Υπολογιστές (Server) έχουν πολύ πιο ασφαλείς μεθόδους, διαδικασίες , προγράμματα και συστήματα για την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών τους από τις δυνατότητες που σας παρέχει η ασφάλεια ενός «Router» που έχετε στο Γραφείο ή στο σπίτι σας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε καθημερινά να εξάγετε τα δεδομένα σας και στον προσωπικό σας υπολογιστή. Περαιτέρω, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί πιστοποιητικά SSL με ισχυρή κρυπτογράφηση και Authentication. Τα πιστοποιητικά SSLχρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μια ασφαλή κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ ενός προγράμματος περιήγησης (υπολογιστή του χρήστη) και ενός εξυπηρετητή (Cloud εφαρμογή / Website). Η σύνδεση SSL προστατεύει τα ευαίσθητα δεδομένα καθώς και στοιχεία πιστωτικών καρτών, που ανταλλάσσονται κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψης.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Παρέχονται οι εξής 3 εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:
1) Μέσω πιστωτικής κάρτας από την Ιστοσελίδα Rentability.gr
2) Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας μας, και
3) Πληρωμή με πιστωτική κάρτα στα Γραφεία της Εταιρείας μας.

Σε περίπτωση που δεν καταβάλλεται το ποσό πληρωμής για την ανανέωση της παροχής των υπηρεσιών του πακέτου της επιλογής σας, οι παροχές των συνολικών υπηρεσιών που σας παρέχονται θα διακοπούν, στη περίπτωση που δεν ανταποκριθείτε, μετά από τρείς ενημερωτικές επιστολές που θα λάβετε σε διάστημα ενός μηνός.